Bye, bye razor!

Heb jij ook genoeg van altijd te moeten scheren, waxen of epileren?

Kies dan voor het gemak van permanente laserontharing.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Jouw haren hebben 3 fasen: groeifase, rustfase en slaapfase.

Enkel de haren in de actieve groeifase kunnen we gaan vernietigen met de laser.

Dit is telkens 15 à 20%. Vandaar dat je meerdere sessies nodig hebt.

Vrouwen hebben gemiddeld 5-8 sessies nodig, mannen 8-12 sessies.

Sessie 9 en 10 krijg je aan 50% korting. Heb je meer als 10 sessies nodig, dan is dit op onze kosten!

Met welk toestel wordt er gewerkt?

Wij werken met de Lightsheer diodelaser. Dit toestel staat zeer hoog aangeschreven op het gebied van Permanente Laserontharing.

De laser werkt het best op een lichte huid en donkere haren. Rode, blonde en grijze haren kunnen we niet wegkrijgen met de laser.

is de behandeling echt permanent?

We werken met een diodelaser waardoor we ongeveer 90-95% van de haren volledig en permanent kunnen verwijderen. De overige zijn hele, dunne sprietjes die terugkomen. Deze haren groeien wel veel trager en zijn veel dunner als oorspronkelijk. Je kan deze ook onder controle houden met een nabehandeling om de 1,2,3 jaar aan -50%.

Opgelet! Vaak wordt er ook met IPL gewerkt, maar wordt dit wel verkocht als permanente laserontharing. IPL verdooft het haarzakje i.p.v. het te vernietigen. Hierdoor groeien de haren wel trager terug, maar heb je nooit een permanent resultaat.

Hoeveel tijd zit er tussen 2 behandelingen?

Voor het gelaat, de oksels en bikini kom je elke 6-8 weken voor een behandeling.

Benen, borst en rug zijn elke 12 weken. Wanneer de sessies vorderen kan het zijn dat we na sessie 5 even een langere tijd tussen de volgende behandeling laten.

Ik huur het toestel elke 6-8 weken op een vaste dag. De laserbehandeling kunnen daardoor enkel ook op deze dag plaatsvinden. Kan je eens niet? Dit kan absoluut geen kwaad voor het resultaat.

Wat zijn de voorzorginstructies?

- Hou de zone vrij van producten zoals make-up, bodylotion, deodorant, olierijke douchegel,...
- Scheer 1 dag van tevoren de zone. NIET epileren, waxen, elektrisch ontharen 6 weken voor de behandeling.
- 4 weken voor de behandeling niet stevig zonnen of zonnebanken en de zone steeds insmeren met factor 30 of 50.
- zelfbruinende producten 2 weken voor de behandeling verwijderen.
- stoppen met kleurshampoos of bleekmiddelen 2 weken voor de behandeling.

Wat zijn de nazorginstructies?

- Niet intensief zonnen of zonnebanken gedurende 4 weken na de behandeling en 4 weken voor de volgende behandeling.
- Je mag buiten wandelen/fietsen met blote benen, maar steeds beschermd met factor 30 of 50.
- Blijft de irritatie aanhouden, smeer dan flamigel.
- Na de behandeling kunnen blaren, korstjes, vermindering of toename van pigment voorkomen. Deze symptomen verdwijnen na enkele dagen, weken of maanden vanzelf. Vermijd krabben of beschadigen van de huid.
- Blijf tussen de behandeling door goed scheren, zo blijven de haren goed stug en werkt de laser beter.
- Niet scrubben na de behandeling.
- Tot 24u na de behandeling geen sauna.
- De eerste week na de behandeling lijkt het alsof de haartjes hergroeien. Dit zijn echter enkel de haartjes die het haarzakje afstoot. Bij gelaat vallen de haartjes uit na 1 week, bij bikini en oksels tussen 1-2weken en bij grote zones zoals benen tussen 1-3 weken.

Waar vind ik de prijzen?

De prijzen vind je hier.

De prijzen zijn per sessie.

Je hebt gemiddeld 5-8 sessies nodig.

Sessie 9 en 10 krijg je aan 50% korting. Heb je meer als 10 sessies nodig? Dan is dit op mijn kosten.

Na haarvrij verklaart te zijn, krijg je een eventuele onderhoudsessie ook aan 50% korting.

Hoe maak ik best een afspraak?

Afspraken kunnen enkel online worden gemaakt via deze link.

Ondervind je problemen? Mail dan even naar team@youchique.be.

Testimonials

Nicky weet haar enthousiasme en liefde voor het vak te combineren met gedetailleerde en zeer uitgebreide beroeps- en vakkennis. Wat voor mij het allerbelangrijkste is bij de schoonheidsspecialiste is dat ik haar blind kan vertrouwen, en dat is bij Nicky écht het geval. Top, Top, TOP!

Veerle

Super vriendelijke ontvangst, heel duidelijke uitleg gekregen, hygiëne tip top in orde,... Ik kom zeker terug!

Naomi

Zoals altijd heel tevreden over de service, topmadam met overduidelijk veel kennis over haar vak. Na zelf huidkanker te hebben gehad, vond ik het belangrijk om hier geen risico te nemen en zeker niet te besparen op eventuele laserbehandelingen. Vooral omdat die zones daarvoor dus al behandeld waren. Reden dat ik even deze review schrijf (niet van mijn gewoonte) is toch wel het resultaat! Het mag gezegd worden... Vele van mijn vriendinnen hebben mij gevolgd in de permanente laserontharing, maar voor een goedkopere concurrent gekozen. Nu 1 jaar later ongeveer (voor mij 8 behandelingen) is het verschil enorm groot. Bij mij groeit er nog amper iets en mijn huid voelt zacht maar gezond aan (nooit brandplekken gehad). Nicky geeft je ook de garantie dat je de 9e en 10e sessie aan de helft vd prijs betaald en daarna is het op haar kosten tot je haarvrij bent. Mijn vriendinnen blijven eindeloos betalen en zien vrij weinig of geen blijvend resultaat, terwijl ik er bijna vanaf ben :) Ben dit allemaal gestart voor medische redenen, ondertussen heb ik er al enkele zones bij genomen en kan ik met zekerheid zeggen dat dit een zeer goede beslissing was. Minder haar heeft mijn zelfvertrouwen vergroot en het gebrek aan stopels geeft je meer tijd in het leven! Echt een aanrader! Bedankt Nicky voor wat je doet en de persoon die je bent, je helpt veel mensen 👏

Nicky

Nicky werkt, zoals steeds, heel precies. Er wordt geen haartje overgeslagen. ☺️ Een uitstekende behandeling die ik alleen maar kan aanraden!

Anoniem

Elke keer opnieuw een goede ontvangst (en coronaproof!!) Telkens goede uitleg bij de ontharing en voldoende info. Ook nu het salon tijdelijk op een andere locatie is, nog altijd een fijne omgeving om in behandeld te worden.

Eveline