MEET NICKY

Mijn naam is Nicky Canters.

Ik ben 32 jaar oud, huidspecialiste, en zaakvoerster bij YouChique.

Al tijdens mijn tienerjaren begon de beautysector me te interesseren. Ik verzorgde het haar en/of make-up bij mijn vriendinnen voor speciale gelegenheden, op vakantie,…. Toen wist ik dat dit mijn passie was en mijn toekomst in deze sector ligt. Op het middelbaar heb ik eerst economie-wiskunde gestudeerd en nadien toegepaste (jeugd)criminologie aan de KDG-Hogeschool. Die diploma’s gaven me zekerheid in het leven, maar ik heb dan toch mijn passie gevolgd.

In juni 2016 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en een maand later ben ik met grote onderscheiding geslaagd voor mijn Beroepsbekwaamheid aan de Centrale Examencommissie in Brussel. Nu kon de uitwerking van mijn project beginnen. 

 

Op 4 oktober 2016 ben ik uiteindelijk mijn droom gestart, mijn eigen instituut YouChique. Ik ben voor alle behandelingen op zoek gegaan naar ondersteunende merken. De sector groeit voortdurend en ik vind het zeer belangrijk dat merken mij hierin ondersteunen, aanvullende opleidingen aanbieden én vooral dat ze mee evolueren. En dit geldt voor alle merken waarmee ik werk!

Ik ben me hoe langer hoe meer gaan specialiseren in de huid. In 2017 kocht ik mijn Observ520x huidscan aan om in de diepere huidlagen te kunnen kijken en zo op maat gemaakt advies te kunnen geven. In 2018 kwam daar Hydrafacial en het medisch ledlicht bij. Zo is YouChique doorheen de jaren geëvolueerd van een klassiek schoonheidssalon naar een cosmedische huidkliniek. Nu voer ik enkel nog de huidverbeterende behandelingen en permanente laserontharing uit.

Ik volg nog steeds maandelijks opleidingen in binnen -én buitenland om jou kwaliteit en kennis blijvend te kunnen garanderen!

Als klant kom je bij YouChique op nummer 1. Ik luister uitgebreid naar jouw wensen en verwachtingen. Ik wil enkel het beste voor jou en daarom bied ik ook enkel kwaliteitsvolle producten en behandelingen aan. Elke behandeling en product bij YouChique doet wat het beloofd. Klanten komen graag bij YouChique doordat er echt naar hen geluisterd wordt, ze persoonlijk behandeld worden, het een trendy en innovatieve praktijk is en vooral ook omdat er zeer resultaatgericht gewerkt wordt. Totaalbeleving, een persoonlijke aanpak én resultaat staan echt centraal!

Ik werk alleen, waardoor je steeds dezelfde persoon hebt die jou behandelt, beantwoordt,... Bij YouChique ben je als klant geen nummer. Ik neem bij elke afspraak ruim de tijd per klant voor een rustig ontvangst met drankje, ruime mogelijkheid voor elke behandeling en/of advies en indien gewenst de afwerking met de minerale skincare make-up van jane iredale.

Ik kijk er naar uit om jou te mogen ontmoeten in mijn praktijk.

Heb je nog een vraag voor mij? Aarzel dan niet om mij te contacteren via team@youchique.be of via de chat op de website.

Nicky's favorites

Deze nachtcrème is mijn favoriet dit seizoen om de huid te herstellen na de zomer. De crème gaat egaliseren, hydrateren en verstevigen.

Daarnaast voelt het zijdezacht aan en is het ook mijn favoriet qua geur!

Geef jouw huid haar glow terug met deze topper!

Mijn favoriete behandeling is zonder twijfel de SkinPen medische microneedling. Zoals ik al vertelde, word ik enorm gelukkig van resultaat zien én geen enkele behandeling geeft zo'n groot resultaat als deze behandeling.

SkinPen geeft in tegenstelling tot bv. een Hydrafacial wel geen instant resultaat. Na de behandeling ziet de huid gedurende 24u rood en gaat ze herstellen. Er is wel amper downtime, ondanks dat de behandeling zo diep werkt.

Kan ook voor veel huidindicaties ingezet worden: grove poriën, (chirurgische) littekens, pigmentatie, huidveroudering, couperose, vitiligo,...

Je hoeft ook geen specifiek huidprobleem te hebben om deze behandeling te ondergaan. Het is ook prachtig om de algehele conditie van jouw huid te verbeteren.

De behandeling blijft tot 9 maanden verder werken in de huid, maar is het mooiste in kuurvorm van 3 tot 6 behandelingen.

Lees meer over deze behandeling

Nicky's skin tips