DE LUMI 8 LED IS EEN HANDSFREE, CE MEDISCH GOEDGEKEURD INTENS LED-LICHT, VOOR ALLE HUIDTYPEN.

Dankzij de ‘8′ voorgeprogrammeerde willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit verdwijnen fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels. Dit toestel is gespecialiseerd in het behandelen en verwijderen van acne, pigmentvlekken, striemen, littekens, doffe teint, couperose, vergrote poriën.

​Jarenlang onderzoek heeft immers aangetoond dat LED-lichttherapie de fibroblasten en de collageenvorming stimuleert, de celstofwisseling en de bloedcirculatie versnelt en verbetert. De ‘Power Wave Cycle’ is een gepatenteerde Lumi 8-technologie die voor nog betere resultaten zorgt. Dit maakt onze Lumi 8 een uniek en zorgt voor nog mooiere resultaten na een huidverbeterende behandeling. 

POWER WAVE CYLE (PATENT)

 De Lumi8 technologie omvat een unieke cyclus wat zorgt voor nóg betere resultaten. Door een pulse-cyclus zal de huid constant stimulaties krijgen zodat deze gewoon wordt aan de lichtenergie. Bij andere systemen zonder deze pulse-cyclus verminderen de resultaten na verscheidene behandelingen. De huid wordt gewoon aan de blootstelling van het licht waardoor de huidcellen de verschillende stimulaties weerstaan. Lumi8 overwint dit natuurlijk verschijnsel door middel van geprogrammeerde, willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit bij elke behandeling.

In tegenstelling tot zoveel andere esthetische behandelingen die worden aangeboden vandaag, is LED-lichttherapie uniek omdat de behandeling niet enkel volledig comfortabel is maar bovendien ontspannend werkt. LED-lichttherapie is één van de weinige technologieën waarbij u geen neveneffecten hebt, er geen herstelperiode is en u buiten stapt met een gevoel van welzijn en ontspanning.

 

Deze LED-therapie is inbegrepen bij de meeste behandelingen bij YouChique. Enkel bij SkinPen of DMK Enzymetherapie zit het niet standaard bij, maar kan je het wel bijboeken.

Een sessie onder de LED-lamp is ideaal om tussen 2 gelaatsbehandelingen in te plannen om zo langer plezier te hebben van het resultaat van jouw gelaatsbehandeling. Daarnaast geeft de Lumi8 ook al onmiddellijk resultaat op zichzelf. Ook bij een allergische reactie, brandwonden, littekens,… kan de Lumi8 apart ingezet worden voor een snellere genezing. Je ziet onmiddellijk het resultaat!

 

Heb je in de winter soms de behoefte, door het gebrek aan licht, om onder de zonnebank te kruipen? Kom af van die slechte gewoonte en kom vanaf nu 30 minuten onder de Lumi8 liggen. Het is wetenschappelijke bewezen dat LED-licht een positief effect heeft op onze gemoedstoestand. Daarbovenop ziet jouw huid er na de sessie ook nog eens veel beter uit!

FAQs

Waar vind ik de prijzen?

Je vindt de prijzen hier.

Hoe maak ik een afspraak?

Een afspraak kan enkel online worden gemaakt via deze link.

Lukt het niet? Dan helpt het soms om de pagina even te verversen. Je mag steeds mailen naar team@youchique.be als ik jou kan helpen.