Externe samenwerkingen

Om ons aanbod iets uit te breiden naast huidverbetering, zijn er ook enkele high end samenwerkingen. Elke externe specialist draagt kwaliteit en resultaat even hoog in het vaandel.

De externe specialisten zijn elke x aantal weken aanwezig bij YouChique.

LPR Piercing

Wij werken samen met Géraldine van LPR Piercing Knokke. Zij zal op verschillende datums aanwezig zijn.

Zij is als enigste studio in België goedgekeurd door de Association of Professional Piercers.

Alle juwelen hebben een certificaat van kwaliteit (ASTM & ISO) en levenslange garantie. Je kan ook meteen een juweel kiezen dat gepiercet wordt en hoeft dus niet eerst met een saai bolletje rond te lopen. De "laagste" kwaliteit stenen is Swarovski, hoofdzakelijk worden er edelstenen of VS1 diamanten gebruikt.

Alles wordt gesteriliseerd terwijl je er als klant bij bent. Ze piercet met een no-touch techniek, steriele handschoenen en een steriel veld voor optimale veiligheid en hygiëne.

Er wordt telkens eerst een anatomie & lifestyle check gedaan, zodat zij zeker weet of de piercing en het juweel bij jouw lichaam en levensstijl past.

Bij deze high end piercer ben je dus in tophanden.

Reviews

Superblij met mijn nieuwe piercing.
Géraldine stelt je enorm op je gemak door je van het begin tot het einde te begeleiden en door elke vraag met veel plezier te beantwoorden.
Ze helpt bij het uitkiezen van het juiste juweel en heeft een goed oog voor wat bij jou persoonlijk mooi zou staan.

Romina

Zeer tevreden van mijn 3 nieuwe piercings . Heel vriendelijke dame, heel hygiënisch , goede uitleg ,… zeker aan te raden !!!

Alison

Zeer professioneel!
Gaat heel hygiënisch te werk ; een echte aanrader

Laetitia

Eindelijk…een piercingstudio met een vrouwelijke touch!
Mooi decor & professionele aanpak!
Bravo!

Fanny

Zeer blij met mijn nieuwe daith! Vorige keren, bij andere piercers, deze ook laten steken met enorm veel pijn zowel tijdens als nadien. Deze keer was het anders. Neep 5secondjes maar daarna geen last meer van! Ze stelt je gerust, weet wat ze doet en heeft zeer mooie juweeltjes

Stephanie

AYVA permanente make-up

Zij plaatst deepliner, powderbrows en lipblush.

Het is haar roeping ervoor te zorgen dat vrouwen zichzelf zien en hardop zeggen: ‘I look and feel a million bucks.” Dit doet zij door haar klanten te voorzien van expressieve looks die hun uiterlijke kenmerken benadrukken en versterken. Krachtig, statement-wise en altijd passend bij wie zij zijn.

Met onze behandelingen laten wij onze vrouwen het gemak, comfort en de schoonheid ervaren van permanente makeup.

Daarbij beloven wij aan onze vrouwen dat we altijd streven naar het werkelijk maken van het eigen ideaalbeeld. Permanente make-up kan zo strak of naturelle als je zelf wilt!

AYVA staat voor kwaliteit, het bieden van top notch producten en artistry gecombineerd met hoogstpersoonlijke service.

Op die manier wil zij de zelfverzekerdheid van haar klanten een positieve boost geven en eventuele twijfels over hun uiterlijk zo veel mogelijk wegnemen.

Reviews

Na lang twijfelen toch uiteindelijk mijn wenkbrauwen laten doen by Ayva… vond het heel spannend omdat t de allereerste keer was.
Julia is heel lief en stelt je snel op t gemak, neemt alle tijd om je uitvoerig tekst en uitleg te geven over de behandeling.
Ze is heel erg perfectionistisch en professioneel en voert de behandeling pas uit als zijzelf en de cliënt helemaal overtuigd zijn over wat het eindresultaat moet zijn.
Ik ben heel blij dat ik mijn wenkbrauwen door Julia heb laten doen.
Heel veel positieve reacties en complimenten gekregen van iedereen.

Rita

De beste beslissing die ik heb gemaakt!
Fantastisch hoe professioneel en perfectionistisch Julia te werk gaat.
Een warm onthaal en een fijne sfeer. Dat maakte me gerustgesteld dat ik hier naar buiten zou lopen met de perfecte wenkbrauwen en een smile!
Alles gebeurt in overleg, de vorm, de kleur, maar haar ervaring en kunde is wat het resultaat zo mooi bij mijn gezicht laat passen.
Julia mij ga je vaker zien!

Sanne

Julia is heel professioneel en perfectionistisch. Mijn powder brows zijn super natuurlijk gezet, zoals ik dit graag wou. Daarbuiten is Julia ook heel erg vriendelijk en sympathiek. #aanrader

Nikita

Eindelijk een einde aan het eindeloos tekenen van mijn wenkbrauwen. De afspraken zijn daarboven op ook nog eens super gezellig! Julia is echt een topper, 100 procent recommend.

Rosalie

Ik ben super blij met mijn lippen.Julia neemt de tijd om samen met jou te kijken welke kleur het beste bij je past en is zeer perfectionistisch wat zich uit in een super resultaat! Bedankt lieve Julia

Anoniem

Mega vriendelijke en spontane vrouw! Nam haar tijd en ging heel gedetailleerd te werk. Legde stap per stap alles uit, heel uitgebreide uitleg! Super tevreden van haar. Mijn lippen zijn gewoonweg prachtig! Enorme aanrader 💗

Lotte

Super blij met mijn powderbrows! Julia is een topper in wat ze doet. Geeft veel uitleg en stelt gerust! Heel perfectionistisch. Dankjewel

Veronique

FAQs

Waar vind ik de prijzen?

De prijzen vind je hier.

Hoe maak ik een afspraak?

Een afspraak kan enkel online worden gemaakt via deze link.

Lukt het niet? Dan helpt het soms om de pagina even te verversen. Je mag steeds mailen naar team@youchique.be als ik jou kan helpen.

Hoe vaak zijn de samenwerkingen aanwezig?

LPR Piercing is elke 3 weken aanwezig bij YouChique.

AYVA is elke 6-8 weken aanwezig, dit omdat je na deze periode ook een bijwerking nodig hebt. Komen de data niet uit voor jou? Dan mag je even mailen naar team@youchique.be en zetten we bij voldoende vraag een extra datum open.