De focus van DMK ligt op huidverbetering op lange termijn, niet op een "quick fix".

De verbetering van de gezondheid van de huid is een proces. Het unieke DMK concept zorgt ervoor dat de huid van binnenuit wordt heropgebouwd: de interne functies en structuren worden optimaal gereguleerd en verbeterd.

DMK is het enige huidverbeteringsmerk dat transferenzymen gebruikt in de kenmerkende DMK Enzym Therapie, die gebruikt wordt als basis voor alle DMK behandelingen om de huid van zuurstof te voorzien, te versterken, te voeden en te verstevigen.

De DMK huidprotocollen en Home Prescriptives (thuisproducten) zijn, naast DMK's Enzym Therapie, een voorwaarde om resultaten op lange termijn te bereiken.

Enzym Therapie is de basisbehandeling van DMK en wordt toegepast bij bijna alle huidproblemen:

- acne,

- (vroegtijdige) veroudering, 

- atopische dermatitis,

- couperose en rosacea,

- huidschimmel,

- (acné)littekens,

- slappe huid,

- hyperpigmentatie,

- droge huid,

- gebarsten huid,

- zonnebrand,

- brandwonden,

- pre & post-operatief, 

- ontstoken en geïrriteerde huid,

- reactieve huid,

- grauwe rokershuid,

- problemen van het ooggebied (kringen, wallen, roodheid ...),

- donkere plekken,

...

FAQs

Wat kan ik verwachten?

Bij je eerste bezoek zal onze DMK Specialist je huidconditie nagaan en de belangrijkste probleemzones bepalen. DMK Specialisten zijn erop getraind om je huid grondig te beoordelen vanuit een functioneel en structureel inzicht en kunnen zo een op maat gemaakt behandelplan opstellen. Dit behandelschema bestaat uit enerzijds de behandelingen en anderzijds de adviezen voor de thuisproducten.

De eerste vier tot vijf behandelingen hebben een voorbereidende functie. Ook de thuisproducten zullen in de beginfase anders zijn dan na deze vier behandelingen omdat de DMK Specialist je huidconditie nauwgezet zal opvolgen en het schema hierop aanpast. Het is heel belangrijk dat de huid op een correcte manier wordt voorbereid om nadien bij andere huidprotocollen (zoals een peeling of een lifting) heftige reacties te voorkomen.

​Om de beste resultaten te behalen zijn regelmaat en toewijding heel belangrijk!

Tijdens de voorbereidende fase dien je wekelijks een afspraak in te plannen voor je behandeling, en je schema met de thuisproducten nauwkeurig opvolgen is een must.

Alleen op die manier werken wij samen naar de gewenste resultaten toe. 

Na één behandeling of/en week na week zien we de huidconditie progressief verbeteren. Maar geduld is een schone deugd: afhankelijk van de huidconditie wordt een mooi resultaat zichtbaar na zes tot twaalf weken.

Heb je geen budget en/of tijd om te starten met behandelingen en producten? Dan start je eerst met de thuisverzorging. Zo krijg je al 70% van jouw resultaat.

Wanneer wordt de behandeling niet uitgevoerd?

- zwangerschap of borstvoeding

- koortslip

- kanker

- gebruik van vitamine a zuur in crème of tablet vorm (voorgeschreven door de arts)

Wat zijn de voorzorginstructies?

- het gebruik van actieve ingrediënten zoals fruitzuren worden afgeraken tot 72u voor de behandelingen. Voorbeelden hiervan zijn: retinol, glycolzuur, salicylzuur, melkzuur. Stuur ons even een mail naar team@youchique.be als je twijfelt of jouw thuisproducten dit bevatten.

- bij botox en fillers 2 weken wachten alvorens de dermaplaning te laten uitvoeren. Na een dermaplaning is er geen wachttijd voor botox of fillers.

Wat zijn de nazorginstructies?

- gebruik schone make-up sponsjes en of kwasten als je make-up wilt gebruiken

- geen afsluitende of irriterende producten gebruiken, laat je goed adviseren door jouw specialist. Doordat producten nu beter worden opgenomen door de huid is het de moment om te starten met huidverbeterende producten als je dit nog niet gebruikte.

- geen direct contact met de zon. Draag een hoofddeksel bij felle zon!huid consequent beschermen met SPF50!

- de eerste 24u niet intensief sporten of naar sauna/stoombad.

Waar vind ik de prijzen?

De prijzen vind je hier.

Je kan ook kiezen voor het voordelige abonnement van 5+1 behandeling gratis. Zo daalt de eenheidsprijs pet behandeling enorm.

Heel interessant als je voor een behandelkuur gaat.

Hoe maak ik een afspraak?

Een afspraak kan enkel online worden gemaakt via deze link.

Lukt het niet? Dan helpt het soms om de pagina even te verversen. Je mag steeds mailen naar team@youchique.be als ik jou kan helpen.

Testimonials

3de DMK Enzymetherapie, prachtig resultaat en een glow om "u" tegen te zeggen. Is altijd fijn om deze te ondergaan bij Nicky, dame die van aanpakken weet en waar je rustig kan genieten van deze me-time.

Karin

DMK Enzymetherapie bij Nicky, met een SUPER resultaat en daarna een hydrafacial perk met lip revitalizing serum.....fantastische lippen en heel natuurlijk. Heel blij met beide resultaten. Staan opnieuw geboekt. Danku Nicky

Anoniem

Heel aangename eerste ervaring! Fijn ontvangst, professionele info tijdens de behandeling, ... en het belangrijkste: mijn huid voelt écht heerlijk aan, en heeft een zalige glow. Ik kom zéker terug!

Anoniem

Gisteren de DMK Enzymetherapie laten doen. Is een speciale ervaring waar je vooral best heel rustig blijft liggen om beste resultaat te krijgen. Volgende sessie staat reeds geboekt. Nicky geeft vooraf aan wat er gaat gebeuren. Perfect !

Anoniem

Zoals verwacht weer een super goede behandeling gehad. Nicky kent duidelijk veel van haar vak. Direct voelbaar en zichtbaar resultaat! Ik blijf zeker terugkomen!

Anoniem