Je krijgt 70% van jouw resultaat met de thuisproducten, dit is dus een heel belangrijke stap.

Voor elk advies wordt er daarnaast ook rekening gehouden met jouw persoonlijke wensen, verwachtingen, tijd en budget.

Bij een behandelkuur raad ik ten zeerste aan om eerst een 2-tal weken thuis de huid al voor te bereiden met aangepaste thuisproducten. Doordat de huid goed is voorbereid, zal het resultaat dan ook beter zijn. In dat geval is het dus perfect als je eerst de Consultatie doet zonder behandeling en we dan starten aan jouw behandelkuur. Je kan wel best jouw opvolgbehandelingen meteen al inplannen, zodat de agenda het toelaat om de intensieve behandelfrequentie van 2-4 weken te kunnen toepassen.

Intensieve behandelkuren start ik ook enkel op als je de aanbevolen thuisverzorgingsproducten gebruikt. Enkel zo ben ik zeker van een optimaal resultaat én ben ik zeker dat je correct bent beschermd. Wanneer je niet voldoende bent beschermd en/of geen correcte producten gebruikt, kan er in combinatie met de behandeling pigmentschade, irritatie, … optreden.

De aangepaste thuisverzorging gaat jouw huid voorbereiden op de behandelkuur. Hierdoor zal je het beste resultaat krijgen en de minste downtime hebben na de behandelingen.

Laten tijd, budget, … de combinatie van producten en behandelingen momenteel niet toe. Kies dan in eerste instantie om jouw thuisverzorging op punt te zetten met correcte producten. De consultatie is dan voor jou voldoende om op te starten.

Behandeling op advies

De behandeling wordt volledig op maat gemaakt van jouw huid en wensen.

De eerste keer kunnen we nooit een te sterke of intensieve behandeling uitvoeren, daarvoor moeten we eerst aan de conditie van jouw huid werken met andere behandelingen en de aanbevolen producten.

Dit wil niet zeggen dat de behandeling daardoor minder resultaat geeft.

Elke behandeling bij YouChique is huidverbeterend en je ziet na elke behandeling resultaat!

Opvolging

Wanneer je na de consultatie start met de producten, blijf je ook blijvend opgevolgd door onze skin specialist, Nicky.

Je mag jouw vragen, bij twijfel, bij huidveranderingen,… steeds mailen naar team@youchique.be.

Het resultaat is afhankelijk van hoe goed en consequent jij jouw thuisverzorging thuis uitvoert, maar ik sta jou hierin bij.

Je kan me zien als jouw persoonlijke huidcoach!

Na enkele maanden is het interessant om ter plaatse opnieuw een check-up in te plannen, dit is gratis voor bestaande klanten. Ik neem dan terug even de huidscan en dan bespreken we eventuele aanpassingen of versterkingen in jouw thuisverzorging.

Ook de ideale moment om de tussentijdse resultaten eens naast elkaar te leggen.

Virtuele consultatie

Heb je graag persoonlijk en op maat gemaakt productadvies? Via een virtuele consultatie help ik jou verder. Dit is ook geschikt als je producten bijna op zijn en je wil graag nieuw advies óf wanneer jouw huid opeens veranderd.

Je kan dit apart inboeken in de online agenda. Je krijgt een vragenlijst doorgemaild. Daarnaast mag je mij even enkele foto's doorsturen zonder make-up op het gelaat en in daglicht. Je mag deze foto's mailen naar team@youchique.be.

De dag van de virtuele consultatie krijg je een link in jouw mailbox om deel te nemen aan de meeting via Zoom.

Tijdens de call overlopen we even alles en dan krijg je nadien ook jouw volledige advies in een PDF-document in jouw mailbox. Zo hoop ik het toegankelijk te maken voor iedereen, want iedereen verdient het om zich goed te voelen in zijn/haar huid!

Maak jouw afspraak

FAQs

Waar vind ik de prijzen?

De prijzen vind je hier.

Hoe maak ik een afspraak?

Een afspraak kan enkel online worden gemaakt via deze link.

Lukt het niet? Dan helpt het soms om de pagina even te verversen. Je mag steeds mailen naar team@youchique.be als ik jou kan helpen.

Testimonials

Warm ontvangen in een mooie omgeving! De hydrafacial is helaas niet kunnen doorgaan vanwege te sterke medicatie voor de huid die ik neem. Maar wat een geluk dat ze zo eerlijk is geweest! Ik heb heel duidelijke uitleg gekregen over waarom een hydrafacial geen goed idee was, over mijn vragen en over de producten die werden aangeraden. Alles werd stap voor stap doorgenomen. Ik ga de producten zeker aankopen die mij zijn aangeraden en ben heel benieuwd naar het resultaat. Super hard bedankt voor de goede tips. Ik kom zeker terug! :-)

Anoniem

De eerste keer bij Youchique voor de consultatie + eerste behandeling. Super warme ontvangst in haar mooie salon. Een gezellige babbel tijdens de behandeling en tussendoor voldoende uitleg over de stappen van de behandeling. Ook na de behandeling voldoende tijd om stil te staan bij wat mijn huid nodig heeft om thuis verder te behandelen. Mijn huid is na de behandeling super glowy. Ik ga thuis verder aan de slag met de producten en ik boek snel een nieuwe afspraak. Ik ben fan!

Renée

Na lang wachten eindelijk mijn eerste afspraak bij You Chique vandaag. Nicky legt alles heel goed uit, achteraf kreeg ik ook een mailtje met de uitleg over alle producten die ik best gebruik, wat heel handig is. Ik kom zeker terug!

Hilde

Nicky legt alles echt super goed uit zodat je weet wat er komt en ook waarom ze wat juist doet. Het was echt een behandeling afgestemd op de noden van mijn huid. Ik stapte dan ook buiten met een mooie glow en super veel advies ook voor thuis. Verder een zeer mooie en propere praktijk. Kortom een TOP ervaring en voor herhaling vatbaar!

Anoniem

Ik had de consultatie meteen geboekt nadat ik merkte dat mijn huid onrustig werd door een verandering. Ik kreeg goed advies en aanpassingen van mijn routine. Het is fijn om dit eerst op een rustige manier zelf aan te pakken ipv. medicatie van een dokter. Bedankt voor de snelle hulp!

Anoniem

Super tevreden van de ontvangst bij Nicky! Ondanks mijn huid er relatief op het eerste zicht er altijd al goed uit zag was dat niet het gevoel dat ik had. Doorheen de jaren op en af begonnen met allerhande reinigers en cremes, die dan reactie uitlokte, dat maakte me onzeker, ik stopte er dan mee en deed niets meer. Voor het eerst nu na mn analyse en advies bij Nicky start ik met een goed en zeker gevoel aan een nieuwe routine op maat van m’n huid. Ik stapte alvast met een super glow buiten na een eerste peeling en led licht behandeling. Ik heb genoten van deze me-time!

Lincy

Vanaf ik Nicky begon te volgen zei mijn buikgevoel dat ik zeker hier naartoe moest gaan. En wauw, zo blij dat ik dit heb gedaan. Een bespreking van mijn huidscan met aangepast advies, een geweldige aangepaste behandeling en uiterst professionele aanpak. Ik ging stralend buiten met een heel gelukkig gevoel. Mijn huid zag er al direct zoveel beter uit, en dit zal in de toekomst alleen nog maar beter worden met verdere behandelingen en de producten voor dagelijks thuis te gebruiken. Leuk om iemand voor de volle 100% te kunnen vertrouwen met mijn huid!

Kay

Ondertussen is het enige tijd geleden dat ik bij Nicky kwam voor een huidscan + advies. Wat een eyeopener! Ik kan zo'n scan en advies iedereen aanraden. De producten in combinatie met wat aanpassing in mijn voedingspatroon: eindelijk kan ik zeggen dat ik terug vol zelfvertrouwen zonder mondmasker rondlopen. Zelfs vrienden en familie spreken me spontaan aan. EN, ik zit niet meer heel de dag in mijn haar te krabben van de jeuk. Dankjewel Nicky!

Femke

Het is sinds JAREN dat ik eindelijk durf rondlopen zonder dekkende make-up. Sinds ik bij jou kom voor mijn behandelingen, producten en advies kan dat gewoon. Bedankt Nicky, Happy client met happy skin!

Ellen

Nicky is echt een aanrader! Ze is heel professioneel en weet perfect wat ze doet! Ik ben normaal niet snel overtuigd omdat er tegenwoordig veel schoonheidsspecialistes zijn maar Nicky kent haar vak door en door en bij haar ben je in goede handen.

Anoniem

Veel maar duidelijke info gekregen aan de hand van de huidanalyse. Gevolgd door een hydrafacial waarbij Nicky ook alles heel duidelijk beschreef wat er gebeurde en waarom. Nadien duidelijk advies gekregen over skincare op maat

Rani

Vandaag voor de eerste keer geweest en toch met een bang hartje want ik wist dat mijn huid niet echt ‘gezond’ was. Maar direct bij aankomst (in het super mooi pand trouwens) had ik een heel aangenaam gevoel. Heel lang uitgesteld maar zo blij dat ik deze stap heb genomen. Mijn huid voelt stralend aan en ben weer veel informatie/advies rijker. Bedankt Nicky.

Kay

Glowy en warme ruimte waar je vriendelijk welkom geheten wordt door Nicky. Propere omgeving die rust uitstraalt. Duidelijke uitleg over de behandeling en goed advies ivm thuisverzorging. Alles heel professioneel en vriendelijk.

Roxanne