CHIQUE UP YOUR BUSINESS

Hey collega,

Super fijn dat jij interesse hebt om jouw business naar het volgende niveau te brengen!

Ik kan alvast niet wachten om alles met jou te delen.

Hieronder vind je de prijzen en kan je jezelf inschrijven voor de Masterclass of één van de 1-op-1 trajecten. De prijzen zijn exclusief BTW. Je krijgt na inschrijving een factuur die je kan inbrengen, zodat je de BTW terugkrijgt. Én zodat je de opleiding kan inbrengen als ondernemingskost, wat weeral minder belastingen zijn ;-)

De prijzen op de webshop zijn meteen inclusief BTW.

Schrijf je jezelf graag in vanuit NL? Stuur me dan even via de chat-knop hier op de website. Dan krijg je bij een btw-vrij linkje!

De pre-order prijzen zijn nog geldig voor deze eerste editie.

Ondernemen kan soms heel eenzaam voelen, niet? Wel, daat breng ik graag verandering in!

Moest je mij nog niet kennen.

Ik ben Nicky,  33 jaar en bijna 7 jaar trotse eigenaresse van YouChique.

YouChique is een award-winning huidkliniek waar resultaat, totaalbeleving en persoonlijke aanpak centraal staan.

Ik heb klanten van over heel België, Nederland en zelfs vanuit Spanje, de Dominicaanse Republiek & Zwitserland.

Naast mijn passie voor huidverbetering, zit ondernemen ook echt in mijn bloed.

Ik heb afgelopen 6 jaar al voor meer als 50.000€ geïnvesteerd in opleidingen en business coaching in binnen -en buitenland. Elke dag leer ik nog bij én groei ik als persoon.Ik heb ook veel bijgeleerd uit foute beslissingen. Dit slaat zowel op foute samenwerkingen met merken, apparatuur, coaches,… alsook foute investeringen in systemen, programma's,…

Ik geef jou graag heel transparant al mijn wins mee, maar ook al mijn fouten. Als ik veel dingen al sneller wist, had dit mij heel veel geld kunnen besparen en/of mijn business sneller kunnen laten groeien.

Ik maak het voor jou dus graag iets gemakkelijker, want soms is het moeilijk om doorheen het bos de bomen te zien, niet?

Be You

Masterclass via Zoom op donderdag 09/02/2 om 19u.

(gratis levenslange replay voor alle inschrijvers, dus niet erg als je er niet bij kan zijn)

----

Wil je graag weten hoe:

- je nieuwe klanten aantrekt?

- je trouwe klanten krijgt?

- je "no shows" voorkomt?

- je een hogere omzet krijgt?

- welke (marketing)tools je best gebruikt?

- je het beste merken en/of apparatuur uitkiest?

- je jezelf als specialist in een bepaalde niche kan neerzetten?

- je een sterk brand creëert?

- je jouw agenda best indeelt?

- je social media best inzet voor jouw zaak?

- ...

Maar wil jij vooral ook:

-alleen maar klanten hebben die jou respecteren?

-ruimte hebben om jouw agenda in te delen zoals jij wilt?

-meer tijd hebben voor vrienden, familie, hobby's?

Kortom: jouw zaak leiden op een manier die aangenaam is voor jou?

Dan is de Masterclass iets voor jou!

--

Ik ga met jou al mijn tips & tricks, wins, fouten en stappen delen die ik doorheen deze 6 jaar heb gemaakt. Je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen hoe ik mijn zaak van 0 heb uitgebouwd tot een succesvolle business in onze sector.

Na de Masterclass zal ik gedurende een halfuur nog vragen beantwoorden.

De Masterclass gaat op donderdag 09/02 plaatsvinden, zodat je in 2023 nog meer kan knallen!

Kan je niet live aanwezig zijn tijdens de Masterclass? Geen probleem!

Iedereen krijgt achteraf de replay, zodat je deze onbeperkt kan herbekijken wanneer je het ook maar wil.

Huidige prijs: 209€ ipv 299€

BE you Masterclass

Be Unique

Wil je naast de Masterclass ook persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding?

Bij het Be Unique pakket krijg je naast de Masterclass ook één 1-op-1 sessie. Voor dit pakket zijn er slechts 4 plaatsen beschikbaar!!

Ik ga hierbij een audit doen van jouw zaak. Je krijgt hierbij vooraf een uitgebreide vragenlijst zodat ik advies op maat kan geven. Ik bekijk jouw Instagram pagina, website, aanbod, prijslijst,… en geef persoonlijke tips hoe jij jouw zaak naar het volgende niveau kan brengen op een manier die bij jouw missie en visie past. Uiteraard kan je mij tijdens de sessie jouw vragen stellen.

Je krijgt na de 1-op-1 sessie een verslag over alles wat we besproken hebben, maar hierbij is geen opvolging nadien inbegrepen. Wil je wel opvolging? En ook nog extra bijleren door gastsessies? Dan is het "Be Chique" traject iets voor jou!

Kies hieronder of je graag in 1x betaalt of in 3x.

Huidige prijs 1 termijn : 749€ ipv 799€

Huidige prijs 2 termijnen: 2 betalingen van 393€ verspreid over 2 maanden.

1 termijn

Be Chique

Ga jij voor de ultieme begeleiding en groei? 2x 1-op-1 sessies, 3 maanden opvolging via whatsapp én 3 gastsessies van externe gastsprekers?

Naast de Masterclass en de community krijg je

-  2 exclusieve 1-op-1 sessies met mij via Zoom

- een maandelijkse gastsessie van een externe expert: Michelle van Clio Consultancy, Romina de social media expert en Ellen van Full Circle coaching. Want finances, mindset én social media zijn essentieel voor een bloeiende zaak.

- toegang tot mijn Whatsapp nummer gedurende 3 maanden voor opvolging en extra vragen.

Ik ga ook hierbij een audit doen van jouw zaak. Je krijgt hierbij vooraf een uitgebreide vragenlijst zodat ik advies op maat kan geven. Ik bekijk jouw Instagram pagina, website, aanbod, prijslijst,… en geef persoonlijke tips hoe jij jouw zaak naar het volgende niveau kan brengen op een manier die bij jouw missie en visie past.

Tijdens de 1-op-1 sessies kunnen we ook heel persoonlijk werken op wat jij en jouw zaak nodig hebben!

Daarnaast ben ik gedurende 3 maanden onbeperkt bereikbaar via whatsapp voor vragen en opvolging. Ik weet dat er door de overload aan informatie tijdens een 1-op-1 sessie nadien of bij het implementeren van het advies steeds vragen bovenkomen. Daarom is die opvolging en een 2e 1-op-1 sessie heel waardevol.

Voor dit pakket zijn er slechts 8 plaatsen beschikbaar én er zijn er al 3 weg!

Kies hieronder of je in 1, 2 of 3 termijnen wil betalen.

Huidige prijzen:

1 termijn: 1249€ i.p.v. 1499€

2 termijnen: 2 betalingen van 655€

3 termijnen: 3 betalingen van 437€

4 termijnen: 4 betalingen van 328€

6 termijnen: 6 betalingen van 230€

1 termijn

Community over competition

De beauty sector kan, helaas nog steeds, een lelijke sector zijn. Elkaar kopiëren, andere niets gunnen, naar elkaar kijken als concurrenten,…

Wel… ik geloof absoluut niet in concurrentie. Je mag helemaal hetzelfde aanbieden, met dezelfde merken of toestellen werken, op 100m van elkaar gevestigd zijn, dan nog ben je geen concurrentie. Klanten komen in onze sector voor de persoon die jij bent. Klanten moeten een klik of vertrouwen voelen. Dus niemand kan het op exact dezelfde manier doen als jij het doet. We willen en zijn ook niet allemaal hetzelfde, wat maakt dat onze ideale klanten ook verschillend zijn. En je wilt vooral je ideale klant over de vloer krijgen om écht energie te krijgen van wat je doet én te kunnen groeien.

Just do you! Dat brengt je echt het verste en daar ga ik nog dieper op in tijdens de Masterclass.

Ik vind het net krachtig om elkaar het licht te gunnen, te ondersteunen en bij te leren van elkaar. Anders zou ik deze coaching uiteraard ook niet doen ;-)

Maar… ik wil nog een stapje verder gaan! Bij Chique up your business gaat ook een community horen. Een gesloten instagram-pagina waar we kunnen leren van elkaar. Want ja, ik leer ook nog elke dag bij én ik ben er zeker van dat ik zelf ook weer dingen ga bijleren door jullie. Het zal een pagina zijn waar jullie ook tips en kennis kunnen delen, maar ook kunnen connecten met collega's die elkaar ook het licht gunnen!

Want zeg nu zelf, ondernemen voelt soms toch heel alleen? Hoe leuk is het als je kan brainstormen met mensen die hetzelfde doen als jou? Het geeft jou enorm waardevolle inzichten. Het is ook heerlijk om jouw hart even te luchten bij iemand die jou exact begrijpt! Voor mij is een netwerk van andere ondernemers en meer specifiek mede beauty ondernemers enorm waardevol geweest de laatste 2 jaar. 

Het heeft me doen inzien dat het zó kan!

Dus maak jij de beauty sector mee wat mooier in een prachtige community?!

Heb je nog een vraag? Aarzel dan niet om mij te contacteren via de instagram-pagina van @chiqueupyourbusiness of via de chat button op deze pagina.

Waarom bij mij coaching volgen?

Er zijn tegenwoordig heel veel business coaches die jou kunnen doen groeien als persoon en met jouw business.

Ik had zelf niet gestaan waar ik nu sta zonder al mijn opleidingen en coachings.

Wat een extra sterkte is bij mij, is dat ik zelf elke dag aan het werk ben in onze sector. Ik heb YouChique zelf van 0 uitgebouwd én doe ook alles zelf. Dit maakt dat ik voor alle mogelijke dingen die wij nodig hebben, echt alles heb geprobeerd én mezelf het steeds heb aangeleerd. Of het nu gaat over afspraaksystemen, website, webshop, social media,…

Ik merk vaak in coachings die ik zelf volg dat ik steeds nog dingen toe te voegen heb. Of dat ik bij het brainstormen met collega's toch nog andere inzichten kan geven. Dit doordat ik, net als jou, elke dag in mijn praktijk sta.

Even apart voor de schoonheidsspecialisten onder ons. Bijna elke business coach zal jou zeggen dat je zal groeien door 2 dingen:

1) prijzen omhoog te doen

2) specialiseren in huidverbetering

Wel… laat ik jou al even een inside tip geven. Dit is het allerlaatste dat ik ga zeggen. Ik vind dit heel kort door de bocht. Er komt zoveel meer te kijken in de beauty business dan dit om te groeien. Én er bestaan zeker meer en andere manieren dan dit.

Voor iedereen in de beauty sector, of je nu schoonheidsspecialiste bent of niet. Wél geloof ik in het kiezen van een niche, jezelf als expert opstellen in een specifiek onderdeel. Maar daarover o.a. meer in de Masterclass. Zoals je ziet, ben ik iemand die altijd rechtuit is en zegt wat ze denkt. Dat zijn  ook de coaches waarmee ik zelf het liefste samenwerk. Geen onzin, geen verkoopspraatjes, geen vage info,… Gewoon to the point.

--

Dus even kort nog de meerwaarde van mij aan jouw zijde als business partner in crime:

-bijna 9 jaar ervaring in de sector

-bijna 7 jaar zaakvoerder van YouChique

-sta elke dag zélf in het vak in de sector

-ik doe alles alleen, waardoor ik mezelf alles heb aangeleerd wat we nodig hebben en veel systemen etc heb getest.

-meer dan 50.000€ gespendeerd aan opleidingen en coachings

-van 0 een succesvolle business uitgebouwd

-vanaf jaar 1 een omzet van > 100.000€

-klanten van over heel België, Nederland en zelfs uit Spanje, Zwitserland en Dominicaanse republiek

-laatste boekjaar een omzet van >200.000€ als enige behandelaar, maximum 4-5 klanten per dag, maximum 4 behandeldagen per week en 14 weken in het buitenland

-ik geloof niet in concurrentie, maar wel dat we kunnen leren van elkaar én ik zie graag iedereen shinen in zijn/haar zaak.

Daarom deel ik graag heel transparant alles met jou, om te voorkomen dat je dezelfde fouten maakt als mij.

--

Heb je nog vragen voor mij? Of twijfel je over welke keuze het beste is voor jou? Stuur me dan even een berichtje in de DM van de Instagram-pagina @chiqueupyourbusiness.

Een intakecall via Zoom is ook steeds mogelijk!

Ik wil coaching volgen bij jou!