Dé 5 belangrijkste stappen voor een glowing skin.

Dé 5 belangrijkste stappen voor een glowing skin.

Hey gorgeous,


Superleuk dat jij meer wilt leren over jouw eigen huid!

In deze blog vind je alle basisstappen die essentieel zijn om zelf die glowing skin te krijgen.
De huid is mijn passie! Ik begeleid jou enorm graag bij het verkrijgen van een mooie huid.

Huidverbetering is niet enkel geschikt voor mensen met een huidprobleem. Het is namelijk ook geschikt voor mensen zonder huidprobleem, die wel graag willen werken aan de conditie van hun huid! Zo ga jij de strijd met huidveroudering aan én kan je blijven genieten van die mooie huid!

Ik hoop dat ik jou al op de goede weg kan helpen met deze tips!

  1. REINIGING

De allerbelangrijkste stap ’s morgens én ’s avonds. Overdag maken we talg en zweet aan, we komen in contact met vuil zoals uitlaatgassen etc., dragen eventueel make-up, ...
Het is dus heel belangrijk om dit vuil laagje ’s avonds te gaan verwijderen. Ook al draag je geen make-up, reinigen blijft essentieel!
Als je niet reinigt, kunnen de volgende producten die je aanbrengt hun werking niet doen, kan jouw huid zich niet herstellen en creëer je irritatie, onzuiverheden, ...

  1. SERUM

Een serum is het paradepaardje in jouw huidregime. Een serum bevat een hoge concentratie aan actieve ingrediënten die een kleine moleculaire grootte hebben en daardoor dus diep in de huid kunnen dringen.

Dit maakt dat we met een serum mooi aan het huidprobleem of aan de huid kunnen werken. Extra tip! In de zomer gebruik je best een serum met anti-oxidanten. Deze beschermen jouw huid tegen de schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling.

  1. DAGCRÈME

Overdag is het vooral belangrijk om de huid te gaan beschermen tegen alle vrije radicalen, de schadelijke invloeden van buitenaf. Denk aan uitlaatgassen, blauw licht, UV-straling, ... Deze vrije radicalen brengen allemaal schade aan onze huid. Ze zorgen voor een snellere veroudering, pigmentstoornissen, ...

UV-straling is er het hele jaar door! Zelfs in de winter, zelfs op de typisch regenachtige dag in België. In de winter gaan we er niet door verbranden, maar deze brengt wel beschadiging aan in onze huid.

Ook al kom je niet buiten, vanaf het moment dat je ’s morgens jouw gordijnen opent kom je in contact met UV-straling.
Het is daardoor heel gemakkelijk als jouw bescherming in jouw dagcrème zit. Zo ben je het hele jaar door beschermd, zonder te moeten nadenken over een extra product.

  1. NACHTCRÈME

’s Nachts vernieuwt en herstelt onze huid 3x sneller dan overdag. Waar het overdag vooral belangrijk is om de huid te beschermen, is het ’s avonds heel belangrijk om onze huid de nodige werkstoffen toe te dienen. Dit is dus hét moment om jouw huidprobleem aan te pakken en/of jouw huidconditie te verbeteren.

  1. EXOLIATIE

Exfoliëren of het verwijderen van dode huidcellen is misschien wel dé belangrijkste stap om die glowing skin te verkrijgen.
Dode huidcellen zorgen enerzijds voor een doffe, grauwe uitstraling van onze huid.

Daarnaast zorgen ze ervoor dat onze producten moeilijker in onze huid kunnen dringen. Het is heel jammer dat je wel consequent jouw producten gebruikt, maar dat ze hun werking niet optimaal kunnen doen.

Door te exfoliëren ga je ook de vernieuwing van jouw huid gaan stimuleren.

 

WIL JE DIRECT AAN DE SLAG?

Elke huid is anders. Het is belangrijk om de juiste balans in jouw huidregime te hebben. Daarom raad ik aan om jezelf te laten adviseren door een huidspecialist.

Wil je graag persoonlijk advies? Dan kan je een (online) consultatie boeken via deze link.

Wil je ineens starten met huidverbeterende skincare? Wil je niet wachten op advies? Weet je wat jouw huidprobleem is en wat je wilt verbeteren? Er staan allerlei skincare startersets op de webshop.
Ze bevatten de 5 belangrijke stappen voor een glowing skin!

Now it’s your time to GLOW!

 

P.S. Volg YouChique op instagram @youchique.be voor meer skin tips
en updates. Laat me zeker weten welke informatie je nog graag zou krijgen in een volgende blog.

Plaats een reactie of vraag.

P.S. Reacties dienen goedgekeurd te worden alvorens ze gepubliceerd worden.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.